Åpent alle dager

9-21

Kosemat med karbonadedeig

Karbonadedeig kan varieres i det uendelige og er utgangspunkt for et utall retter med ulike krydderblandinger. Kjøttkaker med saus, løk og poteter er jo en klassiker som alle elsker, for ikke å snakke om Tacos, som har blitt en fredagstradisjon for mange.

Hvis du vil ha et alternativ til Tacos en fredagskveld kan du jo lage enchiladas, som er krydret kjøttdeig fylt i tortillas, gratinert i ovn med salsa og ost. Du får en oppskrift fra Santa Maria her (du kan også klikke på bildet hvis du vil se oppskriften direkte på Santa Marias nettsider):

Enchilada beef

Enchilada beef 1200x484

Enchilada fylld med smakrik köttfärs, gratinerad med salsa och ost. Enchiladan blir både krämig och krispig.

  1. Värm ugnen till 200°C.
  2. Bryn köttfärsen med lite olja. Tillsätt kryddmix och stek i 2-3 minuter.
  3. Tillsätt hälften av salsan och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.
  4. Fördela 2-3 matskedar fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ned i en smord ugnsfast form.
  5. Häll den resterande såsen över rullarna och toppa med resten av osten.
  6. Gratinera i ca 10 minuter. Servera med en klick kall gräddfil.

Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann