Åpent alle dager

9-21

Milliardomsetning!

Nordens största matbutik passerade en miljard i omsättning 2016

Som den första renodlade matbutiken, passerade nyligen Nordby Supermarket en miljard i omsättning. Nordby Supermarket ligger på Nordby Shoppingcenter ett par minuter från Svinesund. Aldrig tidigare har en enskild matbutik i Norden passerat en miljard i omsättning.

Nordby Supermarket har genom åren blivit en mycket populär matbutik bland kunderna. Nordby Supermarket öppnade i de nya lokalerna 15 november 2012 och har haft en fantastisk utveckling under många år. Butiken är modern, lättillgänglig och oerhört effektiv i sin drift.

Nordby Supermarket har blivit en riktig handelsmaskin. Matbutiken har bland annat ett p-däck över butiken som rymmer över 700 P-platser, som gör det bekvämt för kunderna att göra sina inköp. Nordby Supermarket erbjuder sina kunder ett brett sortiment med produkter till mycket attraktiva priser.

Heidi Fouganthin, som är butikschef på Nordby Supermarket uttalar:
– Tack vare våra duktiga medarbetare så klarar vi att spränga denna magiska gräns 2016 och passera en miljard i omsättning. Man skall ha stor respekt för denna insats, med att hantera dessa volymer, allt från lastbrygga via butikshyllorna genom kassan. Alla våra medarbetare förtjänar en stor honnör för denna insats. Heidi Fouganthin har många års erfarenhet med gränshandel och har varit butikschef på Nordby Supermarket i snart 10 år.

Nyckeltal för Nordby Supermarket:

  • Ingår i Grensemat AB koncernen
  • Etablerades på Nordby Shoppingcenter 3 nov 1999
  • ca 6 500 kvm säljyta
  • 160 fantastiska medarbetare
  • ca 2,5 miljoner besökande kunder/ år
  • omsättning över miljarden


Frågor:
Om det finns eventuella frågor, eller om det finns behov för ytterligare information så ta gärna kontakt med butikschef på Nordby Supermarket, Heidi Fouganthin, eller driftchef Göran Lundgren.

Kontaktpersoner:

Butikschef Nordby Supermarket, Heidi Fouganthin

Telefon: 0046 10 747 10 02

E-post: heidi@nordbysupermarket.se

Driftchef i Grensemat, Göran Lundgren

Telefon: 0046 10 747 10 03

E-post: goran@grensemat.se

Vinner milliard_1733_mindre
I förbindelse med att butiken passerade miljardgränsen blev det arrangerat en tävling där vinnaren mottog presentkort på matvaror för 10 000 kr. Här ser ni vinnarfamiljen med Therese Samuelsen Amadouni, Ola Sørengen, barnen Matteo och Maximillian tillsammans med butikschef på Nordby Supermarket, Heidi Fouganthin.

Heidi Fouganthin_700x1000

Butikschef på Nordby Supermarket, Heidi Fouganthin.

Skriv hva du leter etter og trykk [Enter]
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann